"Jännitys tuntuu tänäänkin ilmassa. Kuin alkaisi ukkostaa. Mutta näin on ollut jo kauemmin. Niin kauan kuin Guathan kansa sai itselleen kokonaisen läänin valtaansa, on Hirain ollut hermostunut. Sodan ovia taidetaan jälleen kolkutella. Saa nähdä, olemmeko vielä auringon laskiessa ehjiä, vai repivätkö taistelut meidät palasiksi."

Tervetuloa!

 Olet saapunut Kahden kansan Aldemeraan, eli KkA:han tai yksinkertaisesti Aldemeraan, fantasiapainoitteiseen tarinankerrontaroolipeliin. Aldemeran tarina kertoo kahdesta ideologisesti eroavasta kansasta, Hirainista ja Guathasta, ja näiden välisistä jännitteistä ja konflikteista. Hahmojen henkilökohtaisten tarinoiden ei tietysti tarvitse liittyä tähän juoneen mitenkään. Aldemera on avoin kirja, jonka tarinan kirjoittavat pelaajat. Hahmonsa voi valita neljän lajin joukosta: haltiat, kääpiöt, örkit ja faurrat (aldemeralainen puolihminen-puolpeura).
 Jos tällainen kiinnostaa sinua, tutki ihmeessä kaikkea tarjottua informaatiota. Tekstiä on paljon, mutta sitä ei kannata pelästyä. Ota vain kaikki tarvitsemasi aika paikkojen tutkimiseen, liittyminen on aina auki. Kahden kansan Aldemeraa en suosittele ensimmäiseksi roolipeliksi, juurikin suuren informaatiomäärän sekä suhteellisen tiukkojen sääntöjen takia, mutta jos haluat päästä joukkoon, olit sitten roolipelien konkari tai vasta-alkaja, olet tervetullut!

Listaukset

Kaikki sivuilla esiintyvä materiaali © Eskimo, ellei toisin mainita.
Oikea toimivuus Mozilla Firefoxilla.

Hahmolista päivitetty viimeksi: 26.3.-17

Päivitykset

21.3.2017 | Ilmoitus no. 2
Hahah ei ollutkaan muutto niin helppoa ja nopeaa tehtävää kuin oli suunnitelmissa, ongelmat niin IRL ja URL ovat hidastaneet/hankaloittaneet muuton tekoa. Toivon kuitenkin että pysytte kärsivällisinä. Luvassa on selkeämpi koodi, silmille kiltimpi ulkoasu ja tietojen parempi kategorisointi. c: Pyrin siirtämään kaiken tällä hetkellä foorumilla olevan tiedon (kartastoa lukuunottamatta) sivuille itselleen. Parempi niin kuin että pitää aina arvailla onko etsitty tieto sivuilla vai foorumilla. Mutta niin, toivottavasti pääsemme muuttamaan hyvin pian. o/
- Eskimo, ylläpitäjä

31.12.2016 | Ilmoitus
Muuton piti tapahtua nyt vuodenvaihteessa, mutta teknisten ongelmien sekä uuden koodin tuomien vaikeuksien takia päivitys myöhästyy nyt ainakin jonkin verran. Koitan saada asiat toimimaan mahdollisimman pian, jotta muutto voisi tapahtua tammikuun aikana.
Joka tapauksessa, hyvää uuttavuotta kaikille! Toivottavasti tuleva vuosi tuo kaikkea hyvää teille jokaiselle. c:
Toivottaa Eskimo, ylläpitäjä

28.10.
- Maailma-kategorian perälle lisätty lyhyt esittely Ghiliastista, Aldemeran naapurimantereesta
- Tietoja jäsennelty uudestaan, minkä takia on tehty myös uusi navigaatiopalkki
  * Magia saanut oman kategoriansa
  * Historian kokopitkä versio siirretty linkin taakse selkeyden nimissä
- Pieniä korjauksia/tarkennuksia/muutoksia. Jos nämä jotenkin koskettavat hahmoasi, korjaa tieto hahmon esittelyyn foorumilla!
  * Kielten nimiä muutettu: Haltiakieli muuttui ghiliastin kieleksi, ja pimeyden kieli hämäräksi
  * Hahmovaihdosta selitetty tarkemmin Magia-kategoriassa
  * Historiassa Sirpaleiden ajasta on nipistetty vuosituhat pois. Tällä hetkellä eletään siis vuotta 3470!
- Muuta-kategoriaan tullut Sivuista-osio, jonne on siirretty ylläpitäjän nyyhkykirje (ennen etusivulla)
- Koodia korjailtu, jotta kappaleiden sisennykset toimivat myös Chromella
Webs on viimeaikoina kenkkuillut hyvin paljon. Tästä syystä tarkoitus olisi muuttaa arkku.netin palvelimille viimeistään vuodenvaihteessa.

16.9.
- Hahmolistaan lisätty linkit esittelyihin foorumilla

11.6.
- Kirjoitusvirheitä korjailtu sieltä täältä
- Historia-kategoriaan lisätty tiivistetty versio historiasta

19.4.
- Kulttuuriin lisätty uusi alikategoria "Seksuaalisuus ja pukukoodit"
- UKK:sta monien kysymysten informaatiot upotettu joko foorumin tai pääsivun teksteihin.
- Foorumia päivitelty
Tarkat tiedot päivityksestä voit lukea foorumilta.

14.1.-16
- UKK-osiota muuta-kategorian hänniltä päivitelty.

8.1.-16
- Sivusto viimein avattu!
Vuosien puurtaminen on viimein tuottanut tulosta. Tosiaan, teksteistä osa saattaa olla miltein kaksi vuotta vanhoja, joten jos jatkuvuusongelma tai mikään muu tulee spotatuksi, siitä kannattaa hetimiten kirjoittaa vieraskirjaan!